Hirdetés

The Game Awards 2016 - új Death Stranding trailerrel érkezett Hideo Kojima

|

Az idei The Game Awards elképesztően erősen indult, Hideo Kojima tavaly elmaradt díjátadója után egy elképesztő Death Stranding trailerrel kezdtük a showt.

Hirdetés

Tavaly sokan felháborodtak, hogy a dizájnerrel éppen szakítófélben lévő Konami nem engedte el Hideo Kojimát a Game Awardsra, így Geoff Keighley egy igen érzelmes felvezetés után azzal kezdte, hogy átadta neki az "Iparági ikon" elismerést. Arra viszont csak félig-meddig számítottunk, ami ezután következett.

Kojima-san egy "korai ajándékkal" érkezett az ünnepekre, ami a fejlesztés korai fázisában lévő Death Stranding legújabb trailere volt, amiről a hétvégén még többet tudhatunk majd meg. Az első, E3-as trailerben felvázolt világ egy újabb szeletét láthattuk, egy rejtőzködő öltönyös figurával, aki Norman Reedus karakteréhez hasonlóan egy újszülöttet cipel magával, de egy félelmetes hadsereget is láthattunk akcióban. Őket pedig két, korábban a játékkal pletykákban összekötött filmes alakítja, az öltönyös alak nem más, mint Guillermo del Toro (vagy legalábbis gyanúsan hasonlít rá), a katonák egyik vezetője pedig Mads Mikkelsen lesz.

A játékmenetről ezúttal sem tudtunk meg semmit, de a hangulat és a látványvilág már most lenyűgöző. Az utóbbiért Geoff Keighley elmondása szerint most is egy PS4 Pro felelt valós időben.

Hogy tetszett az új trailer?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)