Hirdetés

Gameplay traileren a Suicide Squad: Kill the Justice League

|

Megvillantották A csapat tagjai képességeiket a Suicide Squad: Kill the Justice League első játékmenetet mutató trailerében.

Hirdetés

A The Game Awardsnak néha vannak látványosnak szánt, de inkább klisés pillanatai, viszont a Suicide Squad: Kill the Justice League gameplay trailerének felvezetése kifejezetten hangulatosan sült el. Mikor a show házigazdája, Geoff Keighley felvezette volna az előzetest, egy Amanda Wallert alakító színész jelent meg a színpadon és hordta le a műsorvezetőt, hogy ne osszon meg titkosított információt. De a showmanhez hasonlóan mi is bevállaljuk a rizikót és megosztjuk veletek a trailert.

Hirdetés

Az új klipben a Brainiac oldalán harcoló Flash ellen vonul a gonoszokból álló alakulat, igaz, a trailer a bossharcot nem mutatja meg. Viszont azt láthatjuk egész részletesen, milyen képességeket kapott Harley Quinn, Deadshot, King Shark, és Captain Boomerang a Rocksteady készülő játékában, ahol az ellenségek egész hadseregét gyalulhatjuk le pillanatok alatt.

Ahogy a fenti traileren is láthatjátok, a Suicide Squad: Kill the Justice League-ben a lövöldözésé lesz a főszerep, de néhány látványos támadásban puszta kézzel is odavernek a gonoszokból lett hősök ellenfeleiknek. Emellett mindegyik karakter kap képességeket, hogy kiterjedt pályákon gyorsan mozoghassanak, úgyhogy biztos, hogy pörgős lesz a játékmenet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Nektek hogy tetszik eddig az új irány, amit a Batman Arkham játékok után kipróbál a Rocksteady?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)