Hirdetés

Megérkezett az ígért Ghost of Tsushima előzetes, a megjelenésről is kaptunk infót

|

A trailerből arra is fény derült, hogy jövő nyáron már a megjelenésnek örvendhetünk.

Hirdetés

A State of Playen már belengették, hogy az idei The Game Awardson egy hosszabb Ghost of Tsushima előzetessel készülnek a Sucker Punchos srácok. A várakozás nem volt hiábavaló, hiszen kicsit jobban megismerkedhettünk a főhőssel és egy a sztori hangulatáról is kaphattunk egy átfogóbb képet.

Hirdetés

A szamurájok világa mindig is remek táptalajt nyújtott a videojátékoknak, a Ghost of Tsushima pedig egy kőkemény bosszúsztorit mesél majd el egy legendás harcosról, aki az ellenfelei szerint a halált is legyőzte, hogy beteljesíthesse vendettáját. Ghost története az előzetes alapján bővelkedik majd epikus momentumokban, ezekre itt vethettek egy pillantást:

Mindezek mellett arra is fény derült, hogy Ghost of Tsushima jövő nyáron érkezik a boltokba, de pontosabb megjelenési dátumot egyelőre nem kaptunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)