Hirdetés

Bejelentették a PlayStation 5 első játékát, íme a Godfall

|

Akció-szerepjáték, fantasy világ, loot végtelenségig. Új Dark Souls van születőben a Sony új konzoljára.

Hirdetés

Az idei The Game Awardson megtört a játék és lelepleződött a PlayStation 5 legelső címe, amelynek fejlesztéséért a Counterplay Games (Duelyst), a kiadásáért pedig a Gearbox Publishing felel. A Godfall azonban nem lesz PS5-exkluzív, csupán konzolexkluzív, a Sony újgenerációs masináján kívül jön PC-re is. 

Hirdetés

A Godfall egy fantasy-világba helyezett valós idejű akció-szerepjáték lesz TPS-nézettel és közelharcra fókuszáló rendszerrel, amelyben a minél kövérebb loot reményében küzdünk majd meg a legádázabb bossokkal is, miközben azokat a ritka felszereléseket viseljük, amit a korábbi zsákmányból szedtünk össze. A "looter-slasher" játszható lesz egyedül és kooperatívan is, az Unreal Engine 4 grafikus motor duruzsol alatta. A bejelentő trailer hangulatos, megér egy kattot: 

A Godfall megjelenése 2020 végén várható PC-re (az Epic Games Store-on keresztül) és PlayStation 5-re. Mi a véleményetek róla?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)