Hirdetés

A Green Day is ott lesz a The Game Awardson

|

A banda egy videojátékos témájú műsorral készül, amit egy bejelentéssel kötnek össze a szervezők.

Hirdetés

Egészen durva, hogy a Green Day idén már harminc éve működik (1986 óta zenélnek együtt a srácok, akkor még Sweet Children volt a nevük), és 15 év eltelt azóta, hogy az American Idiot kijött. Hogy még jobb legyen, a Dookie album, amin például a Basket Case is szerepelt, idén lett 25 éves.

Hirdetés

Hullámvölgyeik ellenére ma is népszerűek, és idén ők lépnek majd fel a december 13-ai The Game Awardson. Geoff Keighley, a műsor házigazdája elmondta, jó néhány hónapja dolgoznak már ezen, és egy különleges, videojátékos témájú műsort raktak össze, amit egy bejelentéssel is megtoldanak. Valószínűleg nem a Green Day Rock Band 2 készül a háttérben, hanem valami ennél sokkal izgalmasabb.

A The Game Awards jelöltjeit egyébként a linken találjátok meg, idén is izgalmas lesz a műsor. Minden bejelentésről szólni fogunk nektek, de ha élőben követnétek, nézzetek vissza december 13-án hajnali fél 3-kor!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)