Hirdetés

Hajnalban lesz a The Game Awards - ezt kell tudnod róla!

|

A játékipar legrangosabb díjátadója ismét tele lesz izgalmas bejelentésekkel, és mi élőben követjük - tarts velünk!

Hirdetés

Idén egy kicsit kevesebbet kellett éjszakáznunk, mert így, hogy nem volt E3, a kiadók többnyire Európa számára is korrekt időpontban tartották előadásaikat - kivéve az Electronic Arts, ami egy borzasztó unalmas EA Play Live-val szívta le maradék energiánkat hajnali 1 és 2 között. A The Game Awardsot sem a szokásos formájában tartják meg, viszont Geoff Keighley és csapata úgy látta jónak, ha keleti parti idő szerint december 10-én délután 3:30-kor kezd neki, ami nálunk december 11., hajnali fél 1.

Mindenesetre nagy bejelentéseket ígértek, és arra is kíváncsiak vagyunk, hogy a The Last of Us Part II végül hány kategóriában szerez díjat. Mint minden hasonló eseményt, ezt is élőben figyeljük, és folyamatosan kerülnek ki hajnalban a fontos hírek a GameStar Online-ra, trailerek pedig a YouTube csatornánkra.

Hirdetés

A műsorban egyébként feltűnik majd Keanu Reeves, Christopher Nolan, Gal Gadot, továbbá bejelent valamit az Xbox, és valószínűleg láthatjuk az Uncharted film első előzetesét. Ha élőben néznétek, 45 különböző platformon tehetitek ezt meg, de YouTube-on például 4K-ban fut majd az adás. Amennyiben ez épp nem működne, válasszatok másikat a linkről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)