Hirdetés

A Half-Life: Alyx végül mégsem lesz ott a The Game Awardson

|

Csak 2020-ban számíthatunk újabb részletekre.

Hirdetés

Az eredeti tervek szerint a Half-Life: Alyx, vagyis a Valve új VR-játéka is felbukkant volna a hamarosan kezdőd The Game Awardson, nemrég azonban a stúdió illetékesei Twitteren bejelentették, hogy változott a terv.

Hirdetés

A szűkszavú bejegyzés mindösszesen annyit árul el, hogy a Half-Life: Alyx nem lesz jelen a rendezvényen, a fejlesztőcsapat pedig keményen dolgozik a játékon. Újabb részletekre majd csak a márciusi megjelenéshez közeledve számíthatunk.

Nem lehet tudni, miféle homokszem kerülhetett a gépezetbe, miért kell az új Half-Life-nak végül kihagynia a show-t, de remélhetőleg nélküle is bőven megszórnak majd bennünket izgalmas játékokkal, bejelentésekkel és előzetesekkel, 2020-ban pedig annak rendje s módja szerint megkapjuk majd az Alyx legfrissebb infómorzsáit. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)