Hirdetés

Hol maradt az Xbox a The Game Awardsról?

|

A zöld csapat marketing igazgatója megválaszolta a múltheti show után felmerült kérdést.

Hirdetés

Nem a legutóbbi The Game Awards volt a legizgalmasabb videojátékshow, amit valaha láttunk, de azért kaptunk pár érdekes bejelentést a jövő év játékait illetően. Ugyan voltak bőséggel multiplatform bemutatók, az Xbox-felhasználók mégis elhanyagolva érezhették magukat.

A műsor után jöttek a kérdések az Xbox Series X/S tulajdonosoktól, erre pedig Aaron Greenberg szállította a választ.

Hirdetés

Az Xbox csapatának marketinges fejese szerette volna megnyugtatni a rajongókat, és röviddel a Game Awards után egy tweetben ígért be egy elképesztő 2023-at.

"Rengeteg hírünk és bemutatnivalónk van a 2023-as évre. Értékeljük az érdeklődést, de mint mindig, úgy most is az időzítés a kulcsa mindennek. Ne aggódjatok, nem kell sokat várnotok."

A kiadó jövőre olyan címeket fog előhúzni, mint a Starfield és a Redfall, valamint az Age of Empires játékok konzolos változatai, így unatkozni biztosan nem fogunk. 

Várhatóan a Sony is tart még bemutatót a közeljövőben, majd ha kiélvezte a God of War: Ragnarök sikerét - keveset tudni még a 2023-as újdonságokról, pedig ez lesz az az év, amikor végre megkapjuk a Marvel's Spider-Man folytatását.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)