Hirdetés

Ilyen lesz az A Plague Tale: Requiem játékmenete

|

Új előzetest kapott az A Plague Tale: Requiem, a rövid, de hangulatos videón megnézhettük az új helyszínt és az új játékelemeket.

Hirdetés

A folytatás nyári bejelentésekor inkább csak a hangulatot építették az A Plague Tale: Requiem alkotói, a The Game Awards-ra viszont elhozták a játékmenet első bemutatóját is. Ebben a trailerben alaposabban megnézhetjük a déli szigetet, ahol a történet újabb felvonása játszódik, de nem ez az egyetlen újdonság, amit megvillantott az előzetes.

Hirdetés

A hátán lévő számszeríj arra utal, hogy a játékos által irányított Amicia egy kicsivel többet harcol, mint eddig, ehhez pedig új eszközöket is kap. Persze az Asobo előző alkotásának ikonikus elemei, így az árként hömpölygő patkányhorda is visszatér, de más veszélyek is leselkednek ránk, az előzetes egy-egy snittjéből úgy tűnik, egy méretes tűzvész elől is el kell majd menekülnünk.

Az A Plague Tale: Requiem megjelenéséről még mindig csak azt tudjuk, hogy valamikor 2022-ben esedékes, PC, Xbox Series X|S, és PlayStation 5 mellett felhőalapú változatban Nintendo Switchre is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)