Hirdetés

Ingyenessé válik a PUBG: Battlegrounds

|

Öt évvel megjelenése után bárki játszhat a PUBG-vel anélkül, hogy egy forintot is fizetne - de vannak megkötések.

Hirdetés

Egészen elképesztő, de jövőre már ötödik születésnapját ünnepli a battle royale-lázat kirobbantó PlayerUnknown's Battlegrounds (ma már PUBG: Battlegrounds), amit már akkor is milliók vásároltak, amikor megjelent. A fejlesztők most szeretnének neki még egy lökést adni, ezért január 12-étől ingyenessé teszik... nagyrészt.

Ezt követően ahelyett, hogy 30 eurót kellene fizetnünk, ingyen játszhatunk, azonban a rangsorolt módot és az egyedi játékmódokat csak 13 euró fejében érhetjük el. Azok, akik megvették a játékot korábban, kapnak pár extra skint is.

Hirdetés

A 13 euró még mindig kevesebb, mint amennyit eddig kellett adnunk érte, kérdés, hogy a csalókat mennyire ijeszti el - valószínűleg ők is meghúzzák valahol a határt.

A PUBG-nek jót tehet az új játékosok rohama, bár így sem panaszkodhat: igaz, hogy nem játsszák 3 millióan egyszerre, mint a csúcson, de a 300 ezer simán megvan még egy rosszabb napon is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)