Hirdetés

Itt a Suicide Squad: Kill the Justice League új trailere és megjelenési dátuma, némi Kevin Conroy-jal

|

A színész utoljára ebben a játékban fogja szinkroniználni Batmant.

Hirdetés

Sok Batman-rajongó szíve szorult össze, amikor mindössze 66 éves korában elhunyt a szinkronszínész, akinek hangja nélkül elképzelhetetlen lenne az Arkham széria vagy a Batman: A rajzfilmsorozat. Kevin Conroy itt hagyott minket, de munkái és emléke örökre velünk marad, valamint a The Game Awards 2022 során az is kiderült, hogy még egyszer hallani fogjuk őt egy új, mégis ismerős szerepben.

A Suicide Squad: Kill the Justice League nem sűrűn mutatja meg magát, utoljára a tavalyi The Game Awards show során kaptunk belőle gameplay-t, azonban a mostani felbukkanása emlékezetes lett.

Hirdetés

A Rocksteady Studios által fejlesztett Öngyilkos Osztag videojáték várhatóan a feje tetejére állítja majd az Arkham-univerzumot, az eddigi kedvcsinálók alapján ugyanis valami nagyon nincs rendben az Igazság Ligája tagjaival, ezért valakinek szembe kell szállnia velük. És ki lenne ennél alkalmasabb, mint az X különítmény, vagy ismertebb nevükön a Suicide Squad, amely olyan különleges tagokkal rendelkezik, mint Harley Quinn, Deadshot, King Shark és Captain Boomerang?

Az alábbi videó is abból ad ízelítőt, hogy a csapat becserkészi a tagokat, ezúttal Flash került a célkeresztbe, viszont ezt Batman sem nézheti tétlenül és most be is keményít. 

Az előzetesből az is kiderül, amit a bevezetőben írtunk: a Suicide Squad: Kill the Justice League-ben hallhatjuk majd utoljára Kevin Conroy-t Batmant szinkronizálni, szóval a rajongóknak érdemes lesz odafigyelni rá, amikor 2023. május 26-án megjelenik PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)