Hirdetés

Ízelítőt kaptunk a következő Mass Effect játékból

|

A BioWare egy rövid videóval tudatta, hogy a Dragon Age mellett egy másik közkedvelt szériáján is dolgozik.

Hirdetés

A Mass Effect: Andromeda nem úgy sült el, ahogyan azt a BioWare szerette volna, ezért vad újratervezésbe kezdett a stúdió, hogyan folytassa a népszerű szériát. Egyelőre még nem árultak el róla konkrétumokat, hogy mire jutottak, az viszont már korábban megerősítésre került, hogy készül az új rész. A The Game Awardson ezt újfent jelezték nekünk, egy rövid teaserrel támasztották alá. 

A rövid videóban meglátogatjuk egy galaxis egyik szegletét, ahol nem csak egy űrhajó - vélhetően az új Normandy - bukkan fel a háttérben a leendő társakkal, hanem egy asari is.

Hirdetés

A BioWare továbbra sem leplezte le a következő Mass Effect hivatalos címét, de azt újfent megerősíttették, hogy jön. Kicsit "nesze semmi, fogd meg" jól érzete van, de legalább egy újabb életjel. 

Addig is, míg kiderül, hogy milyen lesz a Mass Effect 4, jövőre megkapjuk a trilógia (és azok DLC-inek) régóta pletykált felújítását Mass Effect Legendary Edition címmel. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)