Hirdetés

Készül egy új Dűne stratégiai játék

|

A Dune: Spice Wars kemény stratégáknak szól.

Hirdetés

Meglovagolva a Dűne film által gerjesztett hullámot, a Funcom gyorsan be is jelentette a Dune: Spice Warst, egy 4X stratégiai játékot, aminek már csak azért is örülünk, mert húsz éve nem jött már Dune játék, és amit akkor kaptunk, azért sem voltunk túl hálásak. Ellenben az 1990-es években tök jó alkotások születtek, reméljük, minőségben a Spice Wars is ezek felé fog húzni.

Hirdetés

A Northgard fejlesztőinek játékában a célunk átvenni a teljes hatalmat Arrakis bolygója felett, és a fűszerek urává válni. Több ház közül választhatunk majd (köztük az Atreidesszel és a Harkonnennel), megpróbálhatjuk a győzelmet diplomáciai úton, harcok során, illetve ármánykodással megszerezni.

A korai hozzáférés 2022-ben indul, Steamen már lehet wishlistelni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)