Hirdetés

Készüljetek: egy rakás új demó zúdúl majd ránk a jövő héten

|

A The Game Awards alkalmából számos, még megjelenés előtt álló játékot fogunk tudni kipróbálni.

Hirdetés

Még mielőtt pihenőre menne a játékipar, és mindenki elmerülne Night City mocskos alvilágában, itthoni idő szerint december 11-én hajnali 1-kor lezajlik a The Game Awards, a játékipar legfontosabb díjátadója, mely jelentős bejelentéseknek is teret ad. Ezt a tavalyi évben is a The Game Festival kísérte, minek köszönhetően mindenki otthona kényelméből próbálgathat ki olyan játékokat, amik csak 2021-ben fognak megjelenni.

Azt még pontosan nem tudni, hogy mi lesz a felhozatalban, de Geoff Keighley PC-s, konzolos, és mobilos játékokat is ígért. Tavaly egyébként 12 demó volt elérhető, ki lehetett próbálni egybek mellett a System Shockot, a Spiritfarert, a Havent, és a Carriont is.

Hirdetés

A "fesztivál" várhatóan 48 órán át fog tartani, és kíséri egy leárazás is, melynek keretében a The Game Awards jelöltjeit vásárolhatjuk meg kedvezményesen, PC-n és konzolokon. Ha valamit pótolnátok az idei termésből, most már várjatok néhány napot. 

A The Game Awards híreivel természetesen élőben fogunk majd jelentkezni, semmiről nem maradtok le, ha követtek minket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)