Hirdetés

Látványos trailert kapott a The Elder Scrolls Online következő kiegészítője

|

A Gates of Obilivion jövőre fogja elrabolni a The Elder Scrolls rajongók szívét.

Hirdetés

Noha a The Elder Scrolls Online fejlesztői már egy vadonatúj IP-n ügyködnek, természetesen ez nem jelenti azt, hogy megfeledkeztek volna a The Elder Scrolls MMO bővítéséről, épp ellenkezőleg. A ZeniMax Online Studios a The Game Awards során lerántotta a leplet a következő nagy kiegészítőről, ami a hangzatos Gates of Oblivion címet kapta. 

A The Elder Scrolls Online - Gates of Oblivion lesz a következő tartalmi frissítés, amellyel kapcsolatban a fejlesztők nem voltak túl beszédesek, viszont nem nehéz kikövetkeztetni, hogy ezúttal a The Elder Scrolls IV: Oblivion helyszínére, Cyrodillba utazhatunk kalandozni.

Hirdetés

Mutatjuk az első, ízlésesen megkomponált kedvcsinálót hozzá: 

A The Elder Scrolls Online - Gates of Oblivion megjelenését 2021-re ígérik, további részleteket január 21-én kaphatunk majd. A TESO elérhető PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Stadiára is, addig van idő elkezdeni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)