Hirdetés

The Game Awards 2016 - mozgásban a LawBreakers

|

Cliff Bleszinski a The Game Awardson is megjelent, hogy egy egy perc hosszú, akciódús videóban mutassa meg, milyen élményt kínál a LawBreakers.

Hirdetés

Mostanában nem nagyon hallottunk Bleszinski mester új játékáról, pedig a LawBreakers készül, sőt, jövőre már béta állapotban lesz. 

A klasszikus arena shootereket idéző játékban még mindig a hátrafelé tüzelés az egyik legjobb dolog, de nem rossz a levegőben lerúgás vagy a jetpackes támadás sem. Ha a fenti trailer meghozta hozzá a kedvetek, a bétára itt érdemes megpróbálni jelentkezni (máshol is megpróbálhatjátok, csak akkor nem garantált, hogy a kérelem eljut a fejlesztőkhöz).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)