Hirdetés

Letartóztatták a srácot, aki megzavarta a The Game Awards műsorát

|

Geoff Keighley rendkívül rutinosan úgy tett, mintha semmi nem történt volna, de az incidensnek lett következménye.

Hirdetés

Tegnap megrendezték az idei év utolsó jelentős videojátékos eseményét, a The Game Awards 2022-t, ahol számos fontos bejelentés mellett a legjobb játékoknak járó díjakat is kiosztották. Geoff Keighley műsorát idén is rengetegen követték online, köszönhetően annak is, hogy elképesztő nyereményjátékok voltak az adás során, az egyik legemlékezetesebb pillanatot mégis egy zavarodott srác hozta össze, akinek tettét egyelőre nem tudjuk hová tenni.

Történt ugyanis, hogy miután túl voltunk a bejelentéseken, és átadták az Elden Ringet képviselő Hidetaka Miyazakinak a legjobb játéknak járó díjat, mielőtt még levonulhattak volna, egy srác jelent meg a színpadon, akinek valószínűleg a nagypapája adta kölcsön az öltönyét, és elkezdett teljesen érthetetlenül magyarázni furcsa akcentussal.

"Csak gyorsan, szeretném megköszönni mindenkinek, és elmondani, arra gondoltam, hogy ezt a díjat fel kellene ajánlani a református ortodox rabbimnak, Bill Clintonnak."

Hirdetés

Fogalmunk sincs, hogy mi játszódhatott le a srác fejében, de úgy tűnt, nem valami nagyon furcsa, de előre megbeszélt dolog volt ez a produkció, mert a kamera hirtelen elváltott róla, és csak akkor kaptuk vissza a közelit, mikor már eltávolították a színpadról.

Geoff Keighley vérprofin és higgadtan kezelte a dolgot, úgy tett, mintha nem is történt volna semmi rendellenes a műsor során, később azonban a Twitteren tájékoztatta a követőit, hogy az elkövetőt letartóztatták az eset után.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)