Hirdetés

Már szavazhatsz a Game Awards közönségdíjára, egy csak részben megjelent játék vezet

|

Három körben hallathatják hangjukat a gamerek, leszűkítve a kedvenc idei játékaik listáját egy közönségdíjas alkotásra.

Hirdetés

Jövő péntek hajnalban harminc különböző kategóriában kapnak díjat a The Game Awards idei jelöltjei, akiknek a zsűri ítéli oda a trófeát. A szakma mellett viszont a játékosok is megszavazhatják, melyik volt a kedvenc játékuk idén, a sort pedig egyelőre egy, a versenybe éppen csak becsusszant játék vezeti.

A Halo Infinite kampánya december 8-ai megjelenési dátumának köszönhetően valószínűleg már csak a jövő évi díjátadón mérettetheti meg magát, a multiplayer szegmens viszont már november közepén elrajtolt bárkinek letölthető fomában, így a 343 Industries lövöldéje is bekerült a kalapba. A játékosoknál pedig abszolút pozitív fogadtatásra talált a shooter, így a cikk írásakor vezeti is a három körből álló közönségszavazás első etapját a leadott voksok nyolc százalékát begyűjtve.

Hirdetés

A második helyen mindössze egyszázalékos lemaradással a Resident Evil Village áll, a harmadik-negyedik helyen hat-hat százalékkal a Forza Horizon 5 és az It Takes Two holtversenyét találjuk, majd egyaránt öt százalékos eredménnyel őket követi a Metroid Dread, a Ratchet & Clank: Rift Apart, a Marvel's Guardians of the Galaxy és a Psychonauts 2.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ezekre a játékokra és még sok másra Ti is leadhatjátok a szavazatotokat ezen a weboldalon. Mire ezeket a sorokat olvassátok, nagy valószínűséggel már a három körből álló voksolás második szakaszában járunk, ami december 5-től 7-ig tart, és tíz játék közül választhattok majd ötöt, ami szerintetek megérdemli a The Game Awards Player's Voice díját. Majd december 7-én az öt legnépszerűbb játék közül egyetlen egyre szavazhattok, így alakul ki végül, hogy melyik játék zsebelheti be az elismerést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)