Hirdetés

Master Chief is játszható karakter lett a Fortnite-ban

|

Egyre több ikonikus figurával ugorhatunk a battle royale csataterére, még a The Walking Deadből is csatlakozik két főszereplő.

Hirdetés

A The Game Awards során az Epic Games újabb tartalmakat leplezett le, amelyekkel tovább bővül az egyébként is rengeteg új skint és kozmetikai cuccokat hozó Fortnite Chapter 2 Season 5.

Játszható karakter lett a Halo ikonikus főhőse, Master Chief, illetve a The Walking Deadből ismert Daryl és Michonne szerepében is hamarosan harcolhatunk.

Hirdetés

A Master Chief skin mellé természetesen passzoló tárgyak is a szetthez tartoznak a Gaming Legends széria részeként. A kapcsolódó hangulatos trailerben kaphattok is egy kis ízelítőt belőle.

Master Chief mellett a The Walking Dead Darylje és Michonne-ja is kapott egy kedvcsinálót, ők december 16-tól lesznek elérhetők a Fortnite-ban.

A skinek mellett december 11-től a Fortnite Creative módban a Halo ikonikus térképén pedig Capture The Flag játék lesz elérhető. Az Xbox Series X/S játékosok pedig kapnak egy kis bónuszt is - a Master Chief Outfit megvásárlásával feloldják a skin fekete színű verzióját.

Nektek hogy tetszenek a Fortnite legújabb karakterei?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)