Hirdetés

Megvan a The Game Awards dátuma, új díj is lesz

|

Három helyszínről jelentkeznek majd be a műsorvezetők, a show-t pedig 45 különböző platformon fogjuk tudni követni.

Hirdetés

Évről évre egyre izgalmasabbá válik a The Game Awards, aminek során nem csak hogy kiosztják az év legjobb játékainak járó díjakat, de számos bejelentésre, bemutatóra is sor kerül. Geoff Keighley és barátai december 10-én rendhagyó módon térnek vissza: az eseményt csak online közvetítik, méghozzá úgy, hogy Los Angelesből, Londonból és Tokióból is bejelentkeznek majd.

Élő közönség természetesen nem lesz, de igyekeznek a műsort otthonról figyelemmel kísérőket a lehető legjobban bevonni, például azonnal elérhetővé váló játékos tartalmakkal, dropokkal, demókkal, és egy leárazással, melynek keretében minden PC-s és konzolos platformon jelentős kedvezményekkel, exkluzív ajánlatokkal fogunk találkozni. Ennek részleteit novemberben tudhatjuk meg, ahogy azt is, mit takar majd pontosan a The Game Festival, ami még meg nem jelent játékokhoz kapcsolódó, korlátozott ideig elérhető demókkal szolgál.

Hirdetés

Egyúttal bevezetnek egy új díjat is: az Innovation in Accessibility-t azon fejlesztők nyerhetik meg, akik szoftveres vagy hardveres úton bevonják a fogyatékkal élőket, és mindent megtesznek azért, hogy a lehető legnagyobb közönség élhesse át a játék élményét. További részletekre a hátralévő néhány hétben számíthatunk, bőven lesz még addig más, ami elvonja a figyelmünket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)