Hirdetés

Megvan, hogy mikor jön PC-re a The Last of Us Part I

|

Újabb PlayStation-exkluzívot ad ki a Sony számítógépekre is - nem is olyan sokára.

Hirdetés

Miközben a Sony a Call of Duty miatt viaskodik a Microsofttal, a PC-s piacra nagyon is épít, sorra jelennek meg erre a platformra is azok a játékok, amik korábban csak PlayStation-konzolokra voltak elérhetőek. Legutóbb a Uncharted: Legacy of Thieves Collection jelent meg, jövőre pedig a jelentések alapján a Ghost of Tsushimát tervezi kiadni a Sony.

A The Game Awards 2022 során megérkezett a következő átirat, a The Last of Us Part I megjelenési dátumának bejelentése egy hangulatos trailer kíséretében.

Hirdetés

A legelső The Last of Us továbbfejlesztett és alaposan megszépített változata, a The Last of Us Part I a jelenlegi tervek szerint 2023. március 3-án fog befutni PC-re, és ahogy a PS5-ös tesztben is írtuk, elsősorban azoknak okoz majd felhőtlen örömet, akik most vágnának bele Ellie és Joel posztapokaliptikus barangolásába vagy akik a lehető legjobb formában szeretnék újraélni azt. 

Remek lesz a januárban az HBO Maxra érkező The Last of Us sorozattal ráhangolódni. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)