Hirdetés

Minden eddiginél többen követték figyelemmel az idei The Game Awards ceremóniát

|

A díjátadó nézettségi rekordot döntött, komoly mértékben nőtt a megtekintések száma a 2019-es évhez képest.

Hirdetés

A videojáték-iparnak is megvannak a maga díjátadói, amelyek során általában számos kategóriában zsebelhetnek be elismeréseket a különböző alkotások, és ugyan gyakran sokan nem értenek egyet az eredményekkel, azért egy-egy stúdió számára kifejezetten jól jön egy nívósabb díj.

Nemrég lett lebonyolítva a The Game Awards 2020, melynek keretében egyúttal számos újdonságot is bejelentettek, és úgy tűnik, nézőből is akadt bőven a műsor közben.

Hirdetés

A ceremónia házigazdája és producere, Geoff Keighley a Twitteren számolt be arról, hogy a 2019-es díjátadóhoz képest 83%-kal több megtekintést, pontosabban 83 milliót produkált az idei buli, és volt olyan pillanat, amikor egyszerre több mint 8,3 millió néző követte élőben az izgalmakat.

Keighley egyébként posztolt egy érdekes grafikont is, ami remekül bemutatja, milyen mértékben nőtt a The Game Awards népszerűsége az utóbbi években. Érdekes látni, hogy 2014-ben még csak 1,9 millió megtekintést produkált az éppen aktuális díjátadó, ehhez mérve az idei teljesítmény egészen elképesztő. Egy másik tweetben pedig extra adatokat találhatunk a The Game Awards 2020 kapcsán, így például arra is fény derült, hogy előfordult olyan, hogy csak a Twitchen egyszerre 2,63 millió néző figyelte az esményeket.

Ha esetleg lemaradtatok volna a ceremóniáról, akkor itt megnézhetitek, mely játékok zsebelhettek be díjakat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)