Hirdetés

Mókás trailerrel mutatkozott be a Sonic, a sündisznó 2

|

A The Game Awards-on bemutatkozott Tails és Knuckles filmes változata, illetve az új kalad, amire Soniccal közösen indulnak majd.

Hirdetés

Még mindig nem egyszerű hozzászokni a gondolathoz, hogy készülnek már olyan játékokat feldolgozó filmek is, amik nem teljesen reménytelenek, így optimistán várhatjuk a Sonic, a sündisznó 2 érkezését is. Az első előzetesben a The Game Awards alkalmával megnézhettük az új szereplőket is, akik a második epizódban debütáltak, és az első filmből visszatérő kiváló karaktereket is.

Hirdetés

Jim Carrey-t továbbra is imádjuk Dr. Robotnik szerepében, de ha az eredeti nyelvű trailert nézitek, meghallgathatjátok azt is, hogyan szólal meg Idris Elba Knuckles-ként, ahogy bemutatkozik az ismét Colleen O'Shaughnessey által megszemélyesített Tails is. Sokatok viszont valószínűleg inkább a szinkronos változatra ül majd be a mozikban, így a lenti videóban azt nézhetitek meg, hogyan szólnak majd a poénok és az ackiórészek magyarul.

Nektek hogy tetszik a folytatás eddig?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)