Hirdetés

Mortal Kombat XI - lehet, hogy már a The Game Awardson bejelentik?

|

Az egyik új játékmód erősen megemelte a pulzusunkat, az elvileg hiányzó karakterek miatt viszont szomorkodunk.

Hirdetés

Egy ideje már csordogálnak a pletykák az új Mortal Kombat játék kapcsán. Nem is olyan régen az a szinkronszínész erősítette meg a játék készülését, aki korábban Kung Lao és Reptile hangjáért felelt, kicsit korábban pedig motion capture színészek kotyogták el, hogy bizony jön a Mortal Kombat XI. Most ismét érkezett pár új pletyka, amelyeket természetesen mint mindig, ezúttal is érdemes azért fenntartásokkal kezelni. Előre szólok viszont, hogy potenciális spoilerek is következnek! 

Hirdetés

A 4chan a forrása a friss infóknak, szóval már csak ezért sem szabad készpénznek venni a dolgot. Ezek elvileg egy olyan minőségbiztosítási ellenőrtől származnak, akinek dolga volt a készülő játékkal - erre természetesen nincs semmiféle konkrét bizonyíték. Szerinte a Mortal Kombat XI hivatalos bejelentésére csak december 6-ig kell várni, ugyanis ez a The Game Awardson fog megtörténni. A teljes fejlesztési idő négy évet ölel fel, ebből egy év volt csupán a tervezés - ez egyébként a széria történetének leghosszabb fejlesztési ideje. Maga a tervezési szakasz már a Mortal Kombat X készítése során elkezdődött. Az új rész tartalmazni fog egy teljes értékű kalandjáték módot, nagyjából a Shaolin Monks játékmenetére lehet számítani (amit egyébként én személy szerint imádtam, és nagyon sajnálom, hogy sosem kapott folytatást). Ebben a játékmódban testre szabhatjuk karakterünket, szerezhetünk új fegyvereket, illetve különféle dobozokat, lesznek közöttük napi és külön megvásárolható ládikók is - szóval igen, a loot boxok sem maradnak ki. Akár kétfős helyi co-op módban vagy online is tolhatjuk ez a kalandot. 

Természetesen nem marad ki a klasszikus sztorimód sem, de ez teljesen elkülönül az előbb említett kalandjátékos vonaltól. Maga a történet három központi karakter köré épül fel. Biztosan találkozunk majd Raidennel, aki drasztikus változásokon megy át és mostantól keményen megbüntet bárkit, akiben csak felmerül a Föld megtámadása. Liu Kang és Kitana immár császárként és császárnőként uralkodnak, és épp arra készítenek fel egy egész sereget, hogy megtaláljanak valamiféle követ, ami az ősi istenek korából maradt hátra. Shang Tsung és Reiko megállapodásra jutott Kotal Kahnnal, együtt védik és uralják a külső világot. Reikónak ugyanakkor megvoltak a saját titkos céljai is, de ezek elérése közben életét veszti. Kiderült továbbá az is, hogy Fujin játszható karakter lesz, ugyanakkor Johnny Cage, Goro, Sonya, Kano, Baraka, Mileena és Ferra/Torr teljesen biztos, hogy nem lesznek azok - azért közöttük akad pár név, aki hiányozni fog a rajongóknak. 

Ez lesz továbbá az első NetherRealm játék ami az Unreal Engine 4-et használja (a korábbi részek alatt az UE3 zakatolt). Elvileg az animációk is sokkal szebbek, mint az utolsó részben.

Csak remélni tudjuk, hogy az idei The Game Awardson tényleg jönni fog a hivatalos bejelentés is. Ti örülnétek, ha a fentiek beigazolódnának? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)