Hirdetés

Nagy bejelentéssel készülhet az Xbox a 2020-as The Game Awardsra

|

Nagy hírekkel érkezett tavaly is a Microsoft a The Game Awardsra, a jelek szerint pedig ez idén sem lesz másként.

Hirdetés

Ha még emlékeztek a 2019-es The Game Awards show-ra, akkor ti is tudjátok, hogy itt leplezte le a Microsoft az Xbox Series X konzolt, illetve itt jelentették be egy meglehetősen hangulatos trailer formájában a Senua's Saga: Hellblade 2-t. Nem lenne tehát meglepő, ha idén is ászokkal az ingujjában érkezne meg ide a redmondi cég, és nagyon úgy fest, hogy tényleg számíthatunk tőlük valamiféle új bejelentésre.

Legalábbis erről beszélt nemrég Jeff Grubb újságíró a GamesBeat új podcastjában, amit ide kattintva ti magatok is megnézhettek, meghallgathattok.

Hirdetés

Grubb szerint nem bocsátkozott részletekbe, mindössze annyit árult el, tudomása van róla, hogy a Microsoft valamit be fog jelenteni a The Game Awardson. Ez tényleg gyakorlatilag bármi lehet a Halo Infinite megjelenési dátumától egy Fable gameplay videóig, egyelőre csak a találgatás maradt nekünk.

Egyesek szerint végre azt tudjuk meg a show-n, hogy min is dolgozik a The Initiative, az Xbox Game Studios újonnan alapított fejlesztőcsapata, akiknek titokzatos saját projektjéről eddig semmiféle érdemi információval nem szolgált a Microsoft. 

A válaszokra nem kell sokáig várnunk a 2020-as The Game Awards hazai idő szerint december 11-én, hajnali fél 1-kor kezdődik el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)