Hirdetés

Napi büntetés: a The Game Awards igazi sztárja egy fuvolás fazon a zenekarból

|

A remek játékok és műsor ellenére egy zenész volt a The Game Awards 2022 fénypontja, akinek lelkesedése mindenkit lenyomott.

Hirdetés

Mára virradóra megrendezésre került a The Game Awards díjátadó gála, ahol számos videojátékos bejelentés mellett a legjobb címeknek járó díjakat is kiosztotta Geoff Keighley és az őt segítő, válogatott zsűri. Ugyan a műsor a saját lábán is tökéletesen megállt volna, a zenekarban feltűnt egy igazi megszállot művész, aki olyan odaadással és fanatizmussal vette ki a részét a produkcióból, hogy az energiájával mindenki napját képes lesz feldobni.

Voltak döcögős pillanatai a műsornak, Al Pacino például látványosan szenvedett a súgógépről olvasással, és a Kratost alakító színész, Christopher Judge beszéde is kicsit (nagyon) hosszúra sikeredett, de ezeket mind elmosta az a felhőtlen öröm és odaadás, amit az élő zenekar egyik fúvósa nyújtott a műsor során.

A The Game Awards szervezői igazán különleges muzikális élménnyel ajándékozták meg a nézőket,  ugyanis egy szimfónikus zenekar minden, az Év játéka díjra jelölt cím betétdalából eljátszott egy részletet. Pedro Eustache (aki fuvolán, furulyán és altfuvolán is játszott) az egész előadás alatt nagyon lelkes volt, az Elden Ring zenéje alatt azonban olyan energiákat szabadított fel, amivel valószínűleg egy kisebb település áramellátását is képes lenne kiszolgálni.

Hirdetés

A videó 4 percnél is rövidebb, érdemes végighallgatni az egészet, hidegrázós.

Nem csoda, hogy a közönség hamar felfigyelt a kiemelkedő mozgású zenészre:

Ha esetleg szeretnétek megnézni az előzeteseket, amiket a műsor alatt mutattak be a fejlesztők, keressetek fel minket YouTube-on, ott hamar képbe kerülhettek a történtekkel kapcsolatban.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)