Hirdetés

Jönnek a tiranidák a Warhammer 40,000: Space Marine 2-ben

|

Új kiadótól és új fejlesztőktől kapjuk, de az első részhez hasonlóan ütősnek ígérkezik a Warhammer 40,000: Space Marine 2.

Hirdetés

A Focus Entertainment (korábban Focus Home Interactive) kiadásában már jó néhány Warhammer 40,000 játékot láthattunk, a The Game Awardson viszont bejelentették egy olyan feldolgozás készítését, amit a franchise legelvakultabb rajongóin kívül mások is várni fognak. Készül a Warhammer 40,000: Space Marine 2.

Hirdetés

A leleplezést kísérő trailerről a cinematic szekció végéig nem tudtuk, hogy melyik játékot takarja, igaz, árulkodó volt, hogy a tiranidák ellen elég rosszul álló birodalmi gárdisták segítségére az Ultramarines rend tagjai érkeztek. A készítők viszont voltak olyan jó fejek, hogy a moziszerű hangulatkeltés után egy kevés játékmenetet is megvillantottak a készülő Space Marine 2-ből, ami egyelőre elég hasonlónak tűnt az első részhez, csak talán még több ellenfél van egyszerre a képernyőn. Így talán nem meglepő, hogy PC mellett Xbox Series X|S konzolokra és PlayStation 5-re készül a játék.

Megjelenési dátumunk egyelőre nincs, érdekes adalék viszont, hogy míg a 2011-es játékot a Relic jegyezte, a folytatás a Saber Interactive-nál készül, akik manapság sokat foglalkoztak mások játékainak portolásával is, de egy Evil Dead játékon is dolgoznak.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)