Hirdetés

A No Man's Sky-botrány miatt őszintébb videókat mutatnak a The Game Awardson

|

Egyértelmű, hogy nem volna szerencsés, ha megismétlődne, ami a No Man's Sky esetében történt. A The Game Awards szervezői is dolgoznak az ügyön.

Hirdetés

Nem mondhatni, hogy lezárult a No Man's Sky ügye, inkább csak elcsendesültek a dolgok. A fejlesztők állítólag új funkciókon dolgoznak, de a játék valószínűleg soha nem lesz olyan, amilyennek a videókban tűnt. Pláne akkor, ha a reklámhatóság elperli a Hello Games minden vagyonát.

Geoff Keighley, a The Game Awards ötletgazdája és atyaúristene egy interjúban elmondta, szeretné, ha a rendezvényen inkább élő játékmenetből láthatnánk többet, és nem CGI videókból. Felhozta a No Man's Sky 2014-es előzetesét is.

"Sokat gondolkodtam a No Man's Sky esetén. Mi teremtettük ezt a hype-feketelyukat, amiből a fejlesztők nem tudtak kijutni? Egy kicsit nekem is részem volt benne. Azért van tanulság, és ez az egyik dolog, amin próbálok idén változtatni; azt akarom, hogy a fejlesztők őszintébben mutassá meg játékuk aktuális állapotát."

- mondta. Ő maga is tudta, hogy amit a Hello Games nyolcfős csapata megálmodott, azt nem fogják tudni megvalósítani.

Keighley most azon dolgozik a fejlesztőkkel együtt, hogy kitalálják, mi lenne a legjobb módszer játékaik bemutatására, és hogyan tarthatnák kordában az elvárásokat. Megjegyezte egyébként, hogy az elharapózó hype nem csak a játékiparban jelent problémát, a Suicide Squad esetében is egy sokkal jobb filmet vártunk az első előzetes után, mint amilyen végül lett.

A The Game Awards 2016 jelöltjeit tegnap jelentették be, a rendezvény maga pedig december 1-jén lesz. A Mass Effect: Andromeda játékmenetében először itt nyerhetünk majd betekintést, de más bejelentésekre, bemutatókra is számítani lehet. Minden hírt megtaláltok majd The Game Awards aloldalunkon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)