Hirdetés

Novellákkal ünnepelhetjük a Dragon Age napot, a negyedik rész ott lesz a The Game Awardson

|

Remélhetőleg egy teaser trailernél már többet mutatnak a Dragon Age 4-ből.

Hirdetés

Minden évben december 4-én tartják meg a hivatalos Dragon Age napot, erről pedig idén sem feledkezett el a BioWare. Ezúttal rövid történeteket, novellákat adtak ajándékba rajongóiknak, ezeket ide kattintva érhetitek el ti magatok is. Összesen négy rövid (tényleg nagyon rövid) írás Brianne Battye, John Dombrow, Mary Kirby és Sheryl Chee tollából született. 

Nem csak ezeknek a történeteknek örülhetnek azonban a Dragon Age univerzum keményvonalas rajongói, kiderült ugyanis, hogy hamarosan magával a következő résszel is találkozni fogunk. 

Hirdetés

Geoff Keighley, a The Game Awards atyja és házigazdája ugyanis elárulta, hogy a Dragon Age 4 is ott lesz az idei show-n. Egyelőre nem tudni még, milyen formában láthatjuk itt az új részt, két éve ugyanitt egy teaser trailert mutattak nekünk. Remélhetőleg idén már ennél jóval többre számíthatunk, bár a fejlesztésből még valószínűleg elég sok van hátra. 

Az sem szabad elfelejteni, hogy nemrég távozott a BioWare két kulcsembere, Casey Hudson vezérigazgató, valamint Mark Darrah, a Dragon Age vezető producere, és nem lehet tudni, az ő hiányuk milyen hatással lesz a Dragon Age 4 munkálataira. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)