Hirdetés

Az Obisidian egy új RPG bejelentésére készül, a Fallout társalkotói vezetik a projektet

|

A The Game Awards 2018 a klasszikus RPG rajongóknak is izgalmas műsor lesz.

Hirdetés

Az Obsidian Entertainment weboldalán felbukkant néhány teaser kép, és egy visszaszámláló óra, ami pontosan a The Game Awards 2018 kezdetekor fog lejárni. Várhatóan akkor és ott jelenti majd be a csapat a legújabb szerepjátékát, amiről egyelőre annyit tudunk, hogy biztosan nem mobilos cím lesz, és nincsenek benne mikrotranzakciók. A játékot a Private Division adja majd ki, tehát jó eséllyel multiplatform címre számíthatunk. 

Hirdetés

Egyelőre sokat nem tudunk a projektről, a képek nem annyira beszédesek, de az már biztosnak tűnik, hogy közel leszünk a Fallout stílusához. Ezt az is garantálja, hogy a fejlesztést Tim Cain és Leonard Boyarsky vezetik, akik egyébként a Fallout társalkotói voltak. Úgy néz ki, hogy a klasszikus sci-fi szerepjátékok rajongói mást is kapnak majd a nejlon zacskón kívül. Az új RPG-ről annyi már kiderült, hogy TPS nézetet használ majd. 

A The Game Awards 2018 december 7-én, azaz jövő hét pénteken kerül megrendezésre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)