Hirdetés

Az Outlast 1-2 jön Switchre, folytatás is lesz

|

Egy rakat kisebb-nagyobb bejelentés jött az Outlast csapatától. Többek között egy még be nem jelentett projektről is beszéltek.

Hirdetés

Kezdjük a konkrétummal: amennyiben szeretnél a buszon ülve többszörös szívrohamot kapni, úgy erre meglesz a lehetőséged, amikor 2018-ban megjelenik majd az Outlast és az Outlast 2 Nintendo Switchre. Pontos megjelenési dátum nincs, de az első három hónapban számíthatunk rájuk.

Hirdetés

A Red Barrels egy Facebook poszt alján azt is megemlítette, hogy az Outlast 2-höz nem lesz DLC, mivel azt a bővíthetőség lehetősége nélkül készítették. Ugyanakkor folytatásra számíthatunk, de nem a közeljövőben. A fejlesztők azt ígérték, hogy minden sztorit érintő kérdésünkre választ fogunk kapni.

Végül a Red Barrels elkotyogta, hogy valami egészen újjal is készülnek, ami ugyan nem folytatás, de az Outlast világában játszódik:

"Jelenleg valami olyasmin dolgozunk, amit nagyon sokan kértetek. Nem mondhatunk többet egyelőre, mert először arról kell megbizonyosodnunk, hogy egyáltalán működni fog-e. Mi szeretnénk olyan csapattá válni, akik nem ijednek meg a kockázattól, és ez most egy elég nagy kihívás. Ha minden jól megy, akkor hamarosan többet is mondhatunk."

Lehet, hogy csak foglalkozási ártalom, hogy már mindenbe VR-t képzelek, de ez eléggé úgy hangzott, mintha VR-ral kísérleteznének. Mennyire örülnétek egy Outlast VR epizódnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)