Hirdetés

The Game Awards 2017 - díjat kapott a PlayerUnknown's Battlegrounds, csak elfelejtették bejelenteni

|

Bár nem lett az év játéka, egy kategóriában mégis diadalmaskodott a PUBG.

Hirdetés

Nem kevés kategóriában születnek díjazottak a The Game Awards során, de azért illene mindet megjegyezni. Idén ez valahogy nem sikerült.

Hirdetés

A műsor alatt a legtöbb nyertest bejelentették, azonban valamiért hiányzott a legjobb multiplayer játék kategóriája. A Polygon utánakérdezett, hogy mi a helyzet, a műsorvezető, Geoff Keighley pedig egyrészt elnézést kért, amiért csak késve szólt a nyertesről, másrészt elárulta, hogy a PlayerUnknown's Battlegrounds lett a díjazott, legyőzve a Destiny 2-t, a Mario Kart 8 Deluxe-ot, a Splatoon 2-t, a Fortnite-ot és a Call of Duty: WWII-t. A PUBG-t még két kategóriában jelölték, de sem az év játékának, sem a legjobb folyamatosan frissülő játéknak járó díjat nem tudta behúzni. Talán majd jövőre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)