Hirdetés

Saját magukkal szúrtak ki a The Game Awards nézői, fontos változás lesz a tavalyi műsorhoz képest

|

Geoff Keighley megszívlelte a műsoridővel kapcsolatos kritikákat.

Hirdetés

Magyar idő szerint december 9-én 1:30-kor, a csütörtökről péntekre virradó éjszaka kellős közepén veszi kezdetét a 2022-es The Game Awards, minek keretében a korábbi hagyományok szellemében nemcsak az év legjobbjait díjazzák számos kategóriában, hanem bejelentésekkel és világpremier trailerekkel is szórakoztatja a nézőközönséget Geoff Keighley, a műsor házigazdája.

Az már biztos, hogy a 505 Gamesszel együttműködő Michael Madsen bejelent valamit, továbbá a Tekken 8 fejlesztői is jelezték a Twitteren, hogy készen állnak többet mutatni játékukból. De valószínűleg azok sem tesznek rossz lóra, akik összefüggést vélnek felfedezni Hideo Kojima, Guillermo del Toro, és a kiváló netflixes horrorsorozatokat (A Hill-ház szelleme, A Bly-udvarház szelleme, Mise éjfélkor, Az éjféli klub) szállító Mike Flanagan közösen elköltött vacsorája és a The Game Awards között.

Hirdetés

Eddig is sok érdeklődőt vonzottak az európaiak szempontjából rettenetesen rosszul időzített The Game Awards díjátadók, ám arról, hogy az idei rekordnézettséget produkáljon, a Valve gondoskodott egy váratlan bejelentéssel: a műsor ideje alatt percenként elajándékoz egy Steam Decket, és ebből a magyar játékosok sem maradnak ki. Éppen ezért sajnálatos, hogy rengeteg nézői panasz érkezett a tavalyi gála hossza miatt (itt megtalálsz minden bejelentést), ezért a The Game Awards ötlet- és házigazdája úgy döntött, hogy idén feszesebb tempót diktál.

"Idén megpróbáljuk rövidebbre fogni a műsort. Nem mondok semmi hivatalosat, amíg nem végeztünk a próbákkal, úgy véljük, az idei show jelentősen rövidebb lesz."

Keighley úgy érzi, kezd belefáradni a közönség abba, hogy mennyire hosszúak ezek a műsorok, aminek pusztán az az oka, hogy rengetegen szeretnék bejuttatni a játékukat, és ezáltal publicitást szerezni számára. Ebből vesznek tehát vissza, méghozzá jelentős részben a nagyobb játékok rovására.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)