Hirdetés

The Game Awards 2015 - rekordot döntött, lesz jövőre is

|

Második alkalommal került megrendezésre a Spike VGX utódja, a The Game Awards, amely jóval több lett egy szimpla díjátadónál és ismét rendkívül sikeres volt.

Hirdetés

A 2014-es The Game Awards nem volt tökéletes, viszont minden hiányosságával együtt is jobban sikerült, mint akármelyik Spike VGX korábban, amellyel a nézők is egyetértettek, ugyanis 1,93 millióan döntöttek úgy, hogy követik a műsort. Ez a szám a nemrég lezajlott, 2015-ös show esetében megnövekedett, amely azt jelenti, hogy az esemény atyja, Geoff Keighley jó úton indult el a változtatásokkal

Arról, hogy a The Game Awards 2015 díjátadón jó helyre kerüljenek a szobrok, rengeteg neves szakmabeli gondoskodott (a Konaminak szépen be is szóltak Kojima miatt), a hangulatot sztárvendégek és fellépők próbálták szinten tartani (Deadmau5-t egyelőre még mindig nem sikerült megemésztenünk) és sokkal dinamikusabb volt az egész két órába belesűrítve, mint tavaly, így összességében elmondhatjuk, hogy egy izgalmas rendezvényen vagyunk túl (Far Cry Primal gameplay, Telltale Batman játék és Rock Band VR!). Ezzel a véleménnyel minden bizonnyal a nézők is egyetértenek, ugyanis Keighley a Polygonnak elárulta, hogy statisztikáik szerint a 2015-ös műsort 2,3 millióan követték figyelemmel, amely 20%-os növekedést jelent a tavalyi nézőszámhoz képest. Itt vissza tudjátok nézni a történéseket: 

A díjátadó házigazdája azt is hozzátette, hogy biztosan lesz The Game Awards 2016, amellyel kapcsolatban nagy tervei vannak - például egy eSport bajnokságot is tervez. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)