Hirdetés

The Game Awards 2015 - egymillió dollárt nyerhetnek a The Elder Scrolls Online játékosok

|

A The Game Awardson Pete Hines is megjelent, hogy elmondja, a The Elder Scrolls Online-nal most akár egymillió dollárt is nyerhetünk - persze sajnos csak Amerikában. Már fizetnek is, hogy játszunk?

Hirdetés

A The Game Awards elején kaptunk egy néhány másodperces trailert, amelyben a The Elder Scrolls Online előző kiegészítőjével ismerkedhettek meg azok, akik eddig lemaradtak volna róla, de szerencsére nem ez volt a legizgalmasabb dolog, amivel a Bethesda készült.

Pete Hines, a Bethesda marketingigazgatója elmondta, hogy elindítanak egy akciót, amellyel a játékosok egymillió dollárt nyerhetnek. Ehhez nem kell mást tenni, mint ma és január 10 között játszani a játékkal és kitölteni egy webformot, ahol különböző adatokat adunk meg. Sajnos az akció csak az Egyesült Államokban érvényes, de ez már az az összeg, amiért megfontolnánk, hogy kiköltözzünk.

Ha valaki eddig nem vette meg a játékot, akkor sem marad ki a dologból, ugyanis azoknak is van esélye megnyerni az egymillió dollárt, akik az akció időtartama alatt vásárolják meg a The Elder Scrolls Online-t. Nyilván meg kell tolni kicsit a statisztikákat, azért pedig semmi sem drága.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)