Hirdetés

The Game Awards 2015 - itt a Shadow Complex Remastered, PC-re most ingyenes!

|

A The Game Awards színpadán mutatták be a Shadow Complex felújított változatának első előzetesét, de nem ez volt a bejelentés legizgalmasabb része.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt mi is beszámoltunk róla, hogy a Chair Entertainment és az Epic Games XBLA játéka hamarosan visszatérhet, ráadásul ezúttal PC-n lőhetjük magunkat végig a pályákon.

A The Game Awards 2015-ön ott volt a Chair alapítója, akitől megtudtuk, hogy a játék 2016 elején jelenik majd meg, ráadásul nemcsak PC-re, hanem Xbox One-ra és PlayStation 4-re is, így senki nem marad ki azokból a kalandokból, amelyek sokunk gyerekkorát tették szebbé.

A legizgalmasabb az egészben, hogy az Epic Games honlapjáról most néhány napig teljesen ingyenesen tölthetitek le a játékot, amit az ünnepek alatt szabadon játszhattok a kiadó ígérete szerint (ehhez persze a saját alkalmazásukat is telepíteni kell, és regisztrálni). Próbáljátok ki, mindenképpen érdemes!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)