Hirdetés

The Game Awards 2015 - itt az első Far Cry Primal gameplay

|

Eddig csak egy rövid előzetest láthattunk a Far Cry Primalből, de a The Game Awardson teljes valójában is megmutatkozott a játék.

Hirdetés

A Far Cry Primal a The Game Awards 2015 egyik legfontosabb játéka, amelyre úton útfélen felhívták a figyelmünket. Nem véletlenül, hiszen nemcsak a játékmenetbe nézhettünk bele, hanem megkaptuk a megjelenési dátumot is.

A Far Cry szériában eddig is nagyon fontos szerepet játszottak az állatok, ezúttal azonban nemcsak levadászhatjuk őket, hogy a bőrükből pénztárcát csináljunk, hanem idomíthatjuk is őket, így mellettünk, esetleg helyettünk harcolnak majd. Egy kardfogú tigris vagy egy medve speciel nem rossz bajtárs, ha engem kérdeztek.

A gameplay trailerből kiderült még két nagyon fontos dolog. Egyrészt ha valakit a sztori is érdekel, akkor nagyon figyeljen a feliratra, mert itt bizony csak kőkorszaki halandzsa van, másrészt pedig hogy már nem kell sokáig várnunk a játékra, ugyanis a Far Cry Primal megjelenés 2016. február 23-án várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)