Hirdetés

The Game Awards 2015 - Star Citizen gameplay előzetest hozott a díjátadó (videó)

|

Miután a Star Citizen készítői beugrottak átadni egy díjat a Game Awardsra, néhány perc gameplayt is mutattak a készülő űrszimulátorból.

Hirdetés

Mark Hamill és Chris Roberts is ellátogatott az idei The Game Awardsra, hogy átadja a legjobb akció-kaland díját, ezt követően pedig egy trailert is kaptunk a Cloud Imperium tömegek által várt űrszimulátoráról, a Star Citizenről. Bár Roberts a színpadon megígérte, hogy az egyjátékos kampányt tartalmazó Squadron 42 plakátján rajta lehet Mark Hamill, a videóban a sztoriról ezúttal nem tudtunk meg semmit.

Annál többet láttunk viszont az FPS-modulból, ami nem csak űrhajók belsejében való akciót jelent, hanem láthattuk azt is, hogy szabadon is lebeghetünk az űrben és romos állapotú hajók belsejében is. Azért belefért jó pár űrhajós jelenet és nagyobb robbanás is, amiket egytől egyik a játszható Alpha 2.0-ból vettek fel a készítők.

Nektek hogy tetszett az új trailer?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)