Hirdetés

The Game Awards 2016 - elfelejtették bejelenteni a legjobb rajongói alkotást

|

A csütörtöki The Game Awardson több mint 20 kategóriában adtak át díjakat az év legjobb játékainak, azonban egyetlen kategória győztesét elfelejtették bejelenteni.

Hirdetés

A The Game Awardson összesen 24 kategóriában adták át a legjobbaknak járó díjat, arra azonban nincs lehetőség, hogy mindenki személyesen vegye át a neki járó elismerést, ezért a kisebb győzteseket csak úgy bejelentik a trailerek közt.

Azonban hiába vártuk a legjobb rajongói alkotás kategória győztesét, ez egyszerűen kimaradt, még a weboldalra sem került fel. Mivel korábban a Nintendo balhézott egy sort néhány jelölt miatt, többen azt gondolták, hogy a szervezők teljes egészében kivették a kategóriát, de Geoff Keighley a Kotakunak megerősítette, hogy nem ez volt a helyzet.

Megpróbáltuk az összes győztest megemlíteni a pre-show és a fő műsor ideje alatt, de az Enderal Skyrim mod alkotóinak véletlenül elfelejtettünk gratulálni.

Azóta már gratuláltak a győzteseknek és a weboldalt is frissítették, de az Enderal alkotói azért egy picit frusztráltak, hiszen nyilvánvalóan jól jött volna nekik, ha az év legnagyobb díjátadóján elhangzik a nevük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)