Hirdetés

The Game Awards 2016 - ma éjjel adják át a díjakat, bejelentések is lesznek, tartsatok velünk!

|

Geoff Keighley és csapata idén is emlékezetes show összeállításán dolgozott, ma éjjel pedig lehull a lepel az idei Game Awards titkairól.

Hirdetés

A korábbi évek díjátadó ceremóniáihoz képest a Geoff Keighley-féle újragondolt The Game Awards elég nagy előrelépést jelentett, a színvonal pedig remélhetőleg idén is csak felfelé megy majd. Az akár VR-ban is megtekinthető showt ma éjjel rendezik meg Los Angelesben.

Bár arra is biztosan kíváncsiak lesztek - ahogy mi is azok vagyunk -, hogy a jelöltek közül kik nyerik el a különböző elismeréseket, a ceremónia alatt több más érdekes attrakcióra is számíthatunk. A Mass Effect Andromeda és a Prey első gameplay trailere mellett a Shovel Knight készítői is valamilyen újdonsággal készülnek, a Legend of Zelda kapcsán is számíthatunk valamire, de ezeken túl is biztosan várnak majd ránk meglepetések. A Run The Jewels zenei fellépésével feldobott műsor magyar idő szerint holnap hajnali 3 órakor kezdődik majd és szinte minden nagyobb videós platformon követhető lesz, így Twitchen, YouTube-on és még Facebook élő videóban is.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)