Hirdetés

The Game Awards 2016 - ismerkedj meg a Halo Wars 2 főgonoszával

|

A Halo Wars 2 legújabb előzetesének középpontjában Atriox áll, akitől úgy tűnik, joggal félnek majd az általunk irányított csapat tagjai.

Hirdetés

Legutóbb, mikor a Halo Wars 2-vel találkoztunk, alapvetően a játékmenet volt a központban, az idei Game Awards alkalmával viszont a sztori egyik legfontosabb elemét mutatta be a 343 Industries.

A legújabb cinematic trailer ugyanis a játék főgonosza, Atriox történetét meséli el, aki az egyik első brute, aki sikeresen szembeszállt a Covenant hatalmával. Bár teljesen a Halo Wars 2 főgonosza sem távolodik el korábbi vezetőinek módszereitől, ugyanis őt is szinte vallásos imádattal követik a katonái. Majd meglátjuk, mennyi marad mindebből a kampány végére.

Mit gondoltok, a stratégiai játék sztorija méltó kiegészítése lesz a Halo történetnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)