Hirdetés

The Game Awards 2017 - újabb traileren az A Way Out

|

Újabb videón nézhetjük meg a zseniális Brothers: A Tale Of Two Sons rendezőjének legújabb kooperatív alkotását.

Hirdetés

Még idén láttuk először az A Way Out névre keresztelt kooperatív kalandjátékot, melynek kitalálója ugyanaz a Josef Fares, akinek a remekül sikerült Brothers: A Tale of Two Sons-t is köszönhetjük. Most a The Game Awards 2017 keretében egy újabb hangulatos előzetesen nézhetjük meg a különleges játékélményt ígérő, börtönszökevényes sztorit.

Hirdetés

A játékban ugye két karaktert irányíthatunk, akiknek a személyisége nagyon ellentétes, ez pedig természetesen fontos szerepet játszik majd abban, ahogy a két szereplő megközelít egyes szituációkat. Az bemutatkozó előzetes erősen a börtönös részekre fókuszált, viszont ebben az új videóban már több változatossággal találkozhatunk.

Az A Way Out megjelenése jövő márciusban várható PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on. Nektek hogy tetszik? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)