Hirdetés

The Game Awards 2017 - minden bejelentés és újdonság egy helyen

|

A díjátadó mellett a 2017-es The Game Awards alkalmával is számos újdonságot lepleztek le készülő játékok alkotói, ezeket gyűjtöttük nektek össze.

Hirdetés

A múlt éjjel lezajlott az idei év utolsó előtti nagy nemzetközi gamer eseménye, a The Game Awards, de Los Angelesben ezúttal sem csak az idei év játékát ünnepelte a játékipar apraja-nagyja. Szóba kerültek rövidebb-hosszabb bemutatókon a 2018-as és talán még később megjelenő nagyágyúk is. Ha nem szeretnétek visszanézni a teljes streamet, alább megtaláljátok a műsor ezen szegmenseit.

Hirdetés

World War Z

Az első világpremier a World War Z-é volt, ami jól láthatóan a 2013-as filmből merít, így nem meglepő, hogy egy-egy élőhalott kerülgetése helyett látszólag a játékban is a hordákban hömpölygő szörnyetegek jelentik majd az igazi veszélyt.

Vacation Simulator

Arra számíthattunk, hogy nem minden leleplezés lesz ekkora kaliberű, ennek megfelelően pedig az Alchemy Labs új VR-játékának bemutatkozásával alább is hagyott a tempó, de a Job Simulator folytatását nem tudjuk nem szeretni.

Shadows Die Twice

Ezt a From Software új játékának teasere követte, amit ugyan akkor még nem látott kollégánk, Gócza, de szerinte mindenképp a Bloodborne 2 leleplezését vezeti fel a csapat.

In the Valley of Gods

A Sony által támogatott nagy stúdiók mellett viszont a kisebb csapatok is szóhoz jutottak. A kiváló Firewatch készítői, a Campo Santo egy látványvilágra hasonló, témában viszont egészen különböző, Egyiptomban játszódó kalanddal készülnek, ebbe leshettünk bele.

Smith & Smitherson Accounting+

A sok, magát egészen komoly játéknak kiváló ellenpontot nyújtott a Rick and Morty egyik ötletgazdája, Justin Roiland. Ő csapatával VR-játékuk, az Accounting egy felturbózott változatát jelentette be PlayStation VR-ra, káromkodások és meglepő pillanatok közepette.

Soulcalibur IV

Náluk például sokkal komolyabban érkezett meg a színpadra a Tekken széria producere, Harada Katsuhiro, aki a Soulcalibur IV-et hozta ajándékba.

Fade to Silence

A Game Awards alkalmával egy túlélőjáték is bemutatkozott, a Black Forest és a THQ Nordic közös munkája a Fade to Silence. Ebben az előzetes alapján a ma ismert civilizáció bukása után próbálunk primitív körülmények között túlélni, de keveredtek a játékba fantasztikus elemek is, úgyhogy akinek ez bejön, annak érdemes odafigyelnie a jövő héten rajtoló korai hozzáférésű változatra.

Bayonetta a Nintendo Switchen

Ekkor még közel sem ért véget a bejelentések sora, a több fontos díjat besöprő Nintendo például a Bayonetta első és második részének Switch-portjával, illetve a harmadik rész leleplezésével igyekezett mindenkit biztosítani, hogy jövőre is lesz mivel játszani a hibrid konzolon.

Death Stranding

Ahogy tavaly, úgy idén is kaptunk egy kis ízelítőt a Hideo Kojima műhelyében lassan készülgető Death Strandingből, de ahogy a legutóbbi alkalmakkor, most sem jutottunk sokkal közelebb ahhoz, miről is fog szólni a játék. Annak ellenére, hogy nagyjából nyolc percet láthattunk belőle.

Witchfire

Beköszönt a The Game Awards alatt a Vanishing of Ethan Cartert jegyző The Astronauts csapata is, ők egy új szörnyvadászos játékot hoztak Witchfire címmel.

Dreams

Ennél lényegesen kevésbé tűnik brutálisnak a LittleBigPlanetről ismert Media Molecule új játéka, a Dreams, amiben mi is legalább annyira lehetünk játékkészítők, mint az eredeti csapat.

PlayerUnknown's Battlegrounds

Nem volt meglepetés, hogy szerepelt a PUBG is, Brendan Greene helyett viszont ezúttal koreai kollégái beszélgettek Geoff Keighleyvel az új pályáról, ami az új trailerükben is feltűnt.

GTFO

A Payday saját stúdiót alakító alkotói már szűkszavúan korábban is meséltek róla, hogy új kooperatív játékkal készülnek, a Game Awards alkalmával viszont az is kiderült, hogyan szeretnének ebbe horrorelemeket csempészni.

Metro Exodus

Az utolsó világpremier a Metro Exodus új előzetesének bemutatója volt, ami ezúttal is elsősorban a hangulatra összpontosított a játékmenet pontos bemutatása helyett.

Nektek melyik volt a kedvencetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)