Hirdetés

Lesz idén is The Game Awards 2017, van dátum és helyszín is

|

A The Game Awards az év egyik utolsó nagy videojátékos eseménye lesz, ráadásul ugyanoda kalauzol vissza minket, ahol az E3 szokott lenni, szóval biztos jó buli lesz.

Hirdetés

Geoff Keighley idén újra visszatér az általa vezetett műsorral, de a The Game Awards nem csupán amiatt érdekes, hogy díjazzák az elmúlt év legkiválóbb alkotásait, de sűrűn előfordul, hogy ezek között be is jelentenek valamit, mutatnak pár trailert. Tavaly például Kojima taglózott le minket a Death Stranding trailerével, bemutatkozott a Dauntless és mindenki szívébe zárta a That Dragon, Cancer készítőjét. 

Hasonló meglepetésekre számítunk idén december 7-én is, ugyanis a házigazda Twitteren árulta el, hogy ekkor követhetjük majd figyelemmel a 2017-es showt: 

Jó szokásával ellentétben Keighley egyelőre még nem kezdte el húzni az agyunkat, hogy kiket sikerült beszerveznie a Los Angeles-i eseményre, de tekintve, hogy csak decemberben lesz és addig hátravan még többek között az E3 vége, a gamescom és a PlayStation Experience is, ez azért nem túlságosan meglepő. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)