Hirdetés

The Game Awards 2017 - zenészek és színészek is szerepet kapnak

|

Norman Reedus, Aisha Tyler, Andy Serkis és Justin Roiland részvétele önmagában érdekes, de arra is kíváncsiak vagyunk, hogyan ad elő játékzenéket az Avenged Sevenfold gitárosa, Synyster Gates.

Hirdetés

Itthoni idő szerint a lehető legrosszabbkor, pénteken hajnali fél 3 és fél 6 között zajlik majd a  The Game Awards díjátadó, melynek során kiderül, mely játékokat tartottuk a legjobbnak idén. Tavaly is nagy show volt, ez idén sem lesz másképp. 

Hirdetés

Tegnap megtudtuk, hogy az eseményen részt vesz Guillermo del Toro és Hideo Kojima, akik a Death Strandingen dolgoznak együtt, viszont közben kiderült, hogy velük tart Norman Reedus is, aki szintén szerepel a játékban, és a Silent Hillsben is szerepelt volna, ha a Konami nem kaszálja el. Kíváncsiak vagyunk, tesznek-e erről bármilyen említést. Ott lesz még a Ubisoft idei előadásán meglepő módon nem szereplő Aisha Tyler, valamint Felicia Day és Zachary Levi is. Továbbá valamilyen szerepet kap a show során a Rick és Morty atyja, Justin Roiland, valamint Andy Serkis, akinek ritkán látjuk az arcát a vásznon, de sok animált karaktert keltett életre (Snoke a Star Warsban, Gollum a Gyűrűk Urában stb). Valószínűleg díjakat fognak átadni.

Játékzenéket ismert előadók dolgoznak fel és adnak elő, köztük az Avenged Sevenfold gitárosa, Synyster Gates és Tina Guo csellista. A műsort a francia Phoenix nyitja. További résztvevőket még bejelentenek a napokban, lesznek meglepetések.

Péntek reggel minden fontos infót megtalálhattok majd nálunk. Készüljetek, mert szombaton meg PlayStation Experience lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)