Hirdetés

The Game Awards 2017 - sokkal többen nézték, mint tavaly

|

Geoff Keighley már szokásosnak mondható decemberi videojátékos díjátadójára rengetegen voltak kíváncsiak idén is, a műsor rekordot döntött a nézőszámot illetően.

Hirdetés

December 8-án, reggel azzal indítottuk a pénteket, hogy beszámoltunk a The Game Awards összes eseményéről, így a díjazott játékokról (amelyek közül a legjobb multiplayer kategóriát csak utólag jelentették be) és az exkluzív videókról is, mint például a Death Stranding trailer és a World War Z bejelentése, az összefoglalónkban minden lényeges részletet megtaláltok. 

Hirdetés

Most kiderült, hogy a színvonalas műsor és a rengeteg bejelentés, illetve látnivaló meg is hozta a várt sikert: a The Game Awards 2017-et ugyanis világszerte 11,5 millióan követték figyelemmel a livestreamet, ami új rekord a show számára. Ez egészen pontosan a tavalyi nézőszám triplája, hiszen a 2016-os díjátadót "csupán" 3,8 millióan látták. Keighley egyébként azt is elárulta, hogy a közösségi média statisztikái is rekordot mutattak, szerinte a videojátékok és a játékosok egyre jelentősebbé válnak a popkultúrában. 

Ilyen eredmények láttán biztosak lehetünk benne, hogy lesz The Game Awards 2018, csalódottak is lennénk, ha nem így lenne. És nektek mi a véleményetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)