Hirdetés

The Game Awards 2017 - teaseren a Dark Souls fejlesztőinek újdonsága

|

A From Software húzza kicsit az idegeinket a következő projektjének ízelítőjével, ami lehet egy új Dark Souls, lehet egy új Bloodborne, vagy valami egészen más, viszont vér és csontok biztosan lesznek benne.

Hirdetés

Az idei The Game Awardson is jutott idő a meglepetésekre a legjobb játékoknak járó díjak kiosztása mellett, így kaptuk meg a Metro Exodus új trailerét, a Bayonetta 3 bejelentését vagy éppen a Dark Souls fejlesztőinek új projektjéhez tartozó ízelítőt.

Hirdetés

Korábban azt pletykálták, hogy a From Software egy azték témájú akciójátékon dolgozik Phantom Wail címmel, amelyben ugyan lesznek hagyományos fegyverek is, de a hangsúly a puszta kézzel történő harcon van. Az alábbi leheletnyi teaser ezt sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudja, viszont biztosít minket arról, hogy vérre, fájdalomra és húsba maró élményekre ebben is garantáltan számíthatunk. 

Talán a hétvégén megrendezésre kerülő PlayStation Experience-en már okosabbak leszünk, de az is lehet, hogy a 2018-as E3-ig várhatunk a leleplezésre.

Szerintetek mi lehet az új projekt? Mit vártok a Dark Souls alkotóitól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)