Hirdetés

Az Oscar-díj és a loot boxok is elmehetnek a....

|

Josef Fares egy interjúban olvasott be mindenkinek, az Oscar-díjtól kezdve egészen a loot boxokig. Az A Way Out szerinte más lesz.

Hirdetés

A The Game Awards 2017-ben ismég előkerült az A Way Out, vagyis az a kooperatív játék, amelyet a Brothers: A Tale of Two Sons rendezője jegyez. A trailer maga igen jó lett, viszont tartozik hozzá egy interjú, ami talán még az előzetesnél is sokkal érdekesebbre sikerült.

Hirdetés

A trailer kapcsán természetesen a díjátadó műsorvezetője, Geoof Keighley is meginterjúvolta a rendezőt (aki egyébként korábban filmeken is dolgozott), aki a játék bemutatása mellett tett pár kitérőt is. Első és legfontosabb üzenete az volt, hogy

"az Oscar-díj elmehet a p****ba, ez az igazi"

ami alatt természetesen azt értette, hogy az interaktív szórakozás többet nyújt, mint egy hagyományos film. Fares arról is beszélt, hogy ha az egész világ szerint rossz lesz a játék, ő akkor sem fog egyetérteni velük, mert szerinte pont az teszi naggyá ezt az alkotást, hogy kizárólag az ő játéka, nem pedig a marketing vezérli a kreatív folyamatot:

"Ennek nincs semmi köze az EA bortányhoz, nincsenek loot boxok vagy ilyesmi. Velem nagyon jól bánt az EA és minden kiadó hibázat néha."

Ebben persze van valami, hiszen a Titanfall 2 fejlesztői is elég sok szabad kezet kaptak, persze ez önmagában még nem feloldozás. Meglátjuk a folytatást, de ez az interjú már jobb kedvre derített minket, drukkolunk Faresnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)