Hirdetés

The Game Awards 2017 - újra megmutatja magát a Metro: Exodus

|

Az E3 óta nem láthattuk a 4A Games következő poszt-apokaliptikus lövöldéjét, a Metro: Exodust, viszont a The Game Awardson ott lesz.

Hirdetés

Ha az év legjobb játékainak kihirdetése, a Sea of Thieves dátumának bejelentése, Hideo Kojima és Guillermo del Toro előadása, az új PUBG térkép leleplezése vagy éppen a Rick és Morty alkotójának szereplése nem lenne elég indok arra, hogy figyelemmel kövessétek az idei The Game Awardsot, akkor tudunk mondani egy még ezeknél is meggyőzőbb érvet.

Hirdetés

Az esemény producere és műsorvezetője, Geoff Keighley megerősítette, hogy a díjátadón sok más meglepetés mellett láthatjuk majd a Metro: Exodus új trailerét is - talán még egy dátummal is megdobnak minket, bár ez már csak találgatás.

A valamikor 2018-ban PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra megjelenő Metro: Exodus tehát már biztosan ott lesz a The Game Awardson, péntek reggel első dolgunk lesz minden történésről beszámolni, minden videót megmutatni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)