Hirdetés

The Game Awards 2017 - lenyűgöző az új Metro Exodus trailer

|

Hamisítatlan posztapokaliptikus hangulat, ocsmány szörnyetegek, küzdelem a túlélésért - a Metro Exodus legújabb kedvcsinálójában minden megvan, ami miatt imádjuk a szériát, sőt még annál is több.

Hirdetés

A The Game Awards 2017 rengeteg meglepetést tartogatott az éjszakázók számára, többek között a korábban beígért Metro Exodus trailert is, amely abszolút levett minket a lábunkról. 

Hirdetés

A Metro franchise harmadik része a legújabb trailerben is gyönyörűen fest és nem kevésbé tűnik halálosnak benne eltölteni egy napot, mint ahogyan azt az E3-as előzetes bemutatta. A 4A Games láthatóan továbbra is tudja, hogyan kell atmoszférát teremteni, minket eddig megvettek vele. 

A Metro Exodus megjelenés valamikor 2018 őszén várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)